Sting, Mozart Group, Helena Vondráčková a další umělci. To jsou taháky letošního podzimu Agentury Velryba.

Velmi pestrý podzimní program připravila pro všechny fanoušky zlínská Agentura Velryba. Lidé se mohou těšit na celou řadu nejen našich, ale také zahraničních hvězd mnohdy světového jména.

Nejprve 15. listopadu přivítá Kongresové centrum Zlín první ročník zlínské odnože prestižního bluesového festivalu Blues Alive, který se už 17 let koná v  Šumperku. Letos se organizátoři rozhodli připravit společně s Městem Zlín „ochutnávkový“ večer BLUES ALIVE IN ZLÍN, na němž vystoupí světové hvězdy blues Shemekia Copeland (USA) a Low Society (USA) a domácí Blues Station.

Za další hudební lahůdkou se budou muset fanoušci vypravit do Ostravy, ale určitě to bude stát za to. 19. listopadu vystoupí v ostravské ČEZ aréně legendární STING v rámci svého světového turné nazvaného „Back To Bass“. Tento populární zpěvák se během koncertu vrací ke kořenům, tentokrát budou chybět efekty i doprovodné sbory a hosté. Bude to „jen“ Sting se skvělou kapelou. Dvouhodinový koncert těch nejslavnějších hitů bude pro fanoušky jistě zážitkem.

Posledním zahraničním titulem z podzimní nabídky Velryby je kvarteto muzikantů MOZART GROUP, které vystoupí v Kongresovém centru Zlín 16. prosince. V České republice vystupovali již několikrát, vždy před vyprodanými sály. Byli hosty mnoha světových hvězd, nedávno například Bobby McFerina. Se svým programem složeným z výborně zahrané hudby proložené mnoha komickými gagy, scénkami a překvapeními sklízejí úspěchy po celém světě. Do Zlína je přilákal i nový sál Kongresového centra, kam se velmi těší.

Zajímavými tituly vyniká i nabídka domácích koncertů. 12. listopadu v Olomouci v hale UP oslaví 50. narozeniny kapela OLYMPIC. Jejich vystoupení za doprovodu Českého národního symfonického orchestru slibuje jedinečný zážitek.

18. listopadu přijede do Zlína bilancovat svou kariéru HELENA VONDRÁČKOVÁ, jejíž galakoncert „k půlkulatinám“ bude zahrnovat všechny velké hity této populární zpěvačky.

V rámci nabídky vánočních koncertů vstoupí ve Zlíně 8. prosince oblíbený Ondřej Havelka a jeho Melody Makers, 9. prosince Vlasta Redl se svojí kapelou a o dva dny později, 11. prosince se mohou fanoušci těšit na tradiční vánoční koncert kapely Hradišťan s Jurou Pavlicou a populární zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová uzavře nabídku roku 2012 koncertem na Malé scéně ve Zlíně 13. prosince.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x