Hasiči museli vyjet do Fryštáku, kde spadly dráty vysokého napětí na náklaďák

FRYŠTÁK - Na poli mezi Fryštákem - Dolní Vsí a Lešnou museli hasiči zasahovat v pondělí odpoledne u neobvyklé události. Na nákladní auto spadly dráty vysokého napětí a zřejmě od nich začalo hořet pole, o události informoval mluvčí krajských hasičů Libor Netopil.

Podle všeho k pádu sloupu elektrického vedení došlo po nárazu nákladního auta.

Část stržených drátů zůstala zaklíněna mezi kabinou vozidla a korbou. V autě se navíc nacházel i jeho řidič. Ten byl nezraněn a nebyl požárem bezprostředně ohrožen,“ podotkl Netopil.

Hasiči nejprve vyprostili řidiče z kabiny vozidla. „Po vypnutí elektrického proudu hasiči pomocí háků nadzvedli dráty elektrického vedení, které byly zapadnuté za kabinou náklaďáku, a tím umožnili jeho odstavení mimo prostor hoření. Zároveň jsme také hasili pole,“ řekl Netopil.

Díky rychlé reakci se celá událost obešla bez zranění a vážnějších materiálních škod.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’14261′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚526‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14261‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x