Otupí Berani vítkovickou ocel? Pomoci může zkušený Tesařík

Hokejisté PSG Zlín mají v dnešním duelu proti tradičnímu rivalovi z Vítkovic jeden důležitý úkol. Přesvědčit sebe i své fanoušky, že umějí vyhrávat i na vlastním ledě. Bitva na moravském poli začíná na Zimním stadiónu Luďka Čajky v 17.30.

Tu nelichotivou domácí sérii tří utkání s porážkami a střeleckou nemohoucnost opravdu moc chceme zlomit, měly by k tomu přispět i změny ve složení útoků, zatím je specifikovat přesně nechci, ale přijdou určitě, “ říkal ráno trenér Rostislav Vlach.

Míchat bude muset i s obrannými formacemi, na jednu stranu se mu vrací velezkušený Radim Tesařík, delší čas ale nebude moci počítat se zraněným Petrem Zámorským, nemocný je navíc Dalibor Řezníček, další mladý bek Petr Šenkeřík má nastřelený kotník.

Vítkovice letos stejně jako domácí trpí nevyrovnanými výkony, v prvním duelu ale dokázaly v Ostravě vyhrát, když klíč ke třem bodům držel Jiří Burger.

Samozřejmě si na něj musíme dát pozor, jde ale o kompaktní tým, který se určitě bude snažit drápat nahoru, čekám tak boj a zase boj. My chceme vyhrát, tentýž cíl mají samozřejmě i hosté, bude záležet taky na našich fanoušcích, rád bych, aby přišli v co největším počtu,“ přeje si trenér.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x