V Bystřičce shořelo rekreační zařízení města Valašské Meziříčí

BYSTŘIČKA - Škodu za více než půl milionu korun napáchal požár rekreační chaty u přehrady Bystřička, která je v majetku města Valašské Meziříčí. Ve středu řekla mluvčí města Renata Votrubová.

Hořet začalo v úterý nad ránem. Po likvidaci požáru, na kterém se podíleli profesionální hasiči z Valašského Meziříčí a dobrovolní hasiči obcí Bystřička, Jablůnka, Hošťálková a Valašská Bystřice, bylo místo zásahu předáno městu s tím, že jednotky požární ochrany zde zajistily trvalý dohled až do úterních odpoledních hodin.

Objekt, který požár zcela zničil, sloužil k rekreačním účelům zaměstnanců města,“ konstatovala vedoucí odboru majetkové správy Alena Schattke. Část objektu byla pronajata. Příčina požáru prozatím není známa.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’14484′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚547‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14484‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x