DOPRAVNÍ OMEZENÍ: Zlínský kraj – 6 míst

ZLÍN - Aktuální dopravní omezení ve Zlínském kraji.

Nedašova Lhota – Do 15. 11. 2012 bude na silnici III/50736 v úseku od Nedašovy Lhoty ke státní hranici se Slovenskem platit úplná uzavírka. Důvodem je rekonstrukce silnice. Objízdná trasa je vedena přes Brumov-Bylnice, obec Nemšová a Pruské.

Salaš – Do 30. 11. 2012 bude na mostě na začátku obce Salaš platit částečná uzavírka. Důvodem je rekonstrukce mostu. Provoz je veden v jednom jízdním pruhu.

Ludslavice – Do 30. 11. 2012 bude na mostě v lokalitě v blízkosti obce Ludslavice směrem od Všetul platit úplná uzavírka. Důvodem je rekonstrukce mostu. Objízdná trasa je vedena přes Zahnašovice.

Kunkovice – Do 30. 11. 2012 bude na mostě u Kunkovic platit úplná uzavírka. Důvodem je výstavba nového mostu, původní je v havarijním stavu. Objízdná trasa je vedena přes Brankovice, Kožušice a Lísky.

Chvalnov – Do 31. 5. 2013 bude na silnici II/432 v úseku křižovatky Chvalnov a křižovatky Zástřizly platit úplná uzavírka. Důvodem je sanace poruchy silničního tělesa. Objízdná trasa je vedena do 7,5 t přes Chvalnov a po silnici I/50. Pro vozidla nad 7,5 t platí objízdná trasa přes Staré Město, Napajedla a Otrokovice.

Holešov – Do 31. 10. 2013 bude na silnici II/438 v úseku asi kilometr mezi Holešovem a Dobroticemi platit úplná uzavírka. Důvodem je výstavba obchvatu Holešova. Objízdná trasa je vedena přes Tučapy, Prusinovice a Hlinsko pod Hostýnem. Objízdná trasa platí pro osobní automobily, autobusy a vozidla IZS. Pro tranzitní nákladní dopravu platí objízdná trasa přes Olomoucký kraj do bystřice pod Hostýnem.

Není-li uvedeno jinak, uzavírky a dopravní omezení začínají a končí o půlnoci daného dne.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x