Kamarádi těžce zraněné Dominiky: jdeme ti na pomoc

VSETÍN - Studenti vsetínské Kostka školy se rozhodli získat peníze na nákladnou léčbu své těžce zraněné spolužačky Dominiky Madalové, která ochrnula po autonehodě. Na benefiční koncert pozvali i Alžbětu Kolečkářovou.

Nejprve se studenti pustili do prodeje vlastnoručně napečených koláčků a nyní plánují benefiční akci nazvanou Narychlo. Ta se uskuteční v L.A. clubu Vsetín 8. listopadu od 18 hodin a zúčastnit se může široká veřejnost. „Veškerý výtěžek poskytneme na úhradu další léčby spolužačky,“ upřesnili spolužáci.

Dominika Madalová je studentkou prvního ročníku oboru Žurnalistika a média a stala se obětí dopravní nehody. S těžkým zraněním se léčí v bratislavské nemocnici. Zatím je ochrnutá od ramen dolů.

Když se spolužáci o neštěstí dozvěděli, spontánně zorganizovali prodej koláčků. „Naším cílem bylo podpořit Dominiku, se kterou chodíme do třídy, a proto jsme všichni napekli hodně druhů sladkostí. Ty jsme pak prodávali v areálu školy,“ řekla její spolužačka Anna Hejdušková s tím, že prodejem koláčků se studentům podařilo získat 15 tisíc korun.

Léčení bude finančně velmi náročné, proto se studenti žurnalistiky rozhodli zorganizovat ještě dobročinnou benefici na podporu zraněné Dominiky ve vsetínském L. A. clubu.

V programu vystoupí Alžběta Kolečkářová, pěvecký sbor Fusion, taneční skupina All Style Unit a další,“ přiblížila za organizátory Izabela Bobulová.

Benefice narychlo se mohou zúčastnit nejen studenti Střední školy Kostka, ale také všichni ti, kteří se rozhodnou podpořit Dominiku. Vstupné je 50 korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x