Veřejná sbírka Barevný anděl

Občanské sdružení Dlouhá cesta zahájilo 1. listopadu 2012 novou veřejnou sbírku.

Veřejná sbírka na podporu projektu Barevný anděl  probíhala tři roky a byla ukončena  31.října 2012. Celkem se vybralo 52.000,- Kč. Celá vybraná částka byla věnována pozůstalým sourozencům na nové vybavení pokojíčků. Děkujeme všem, kteří  jakýmkoliv způsobem na sbírku přispěli. Barevný anděl bude díky  příspěvkům svého generálního sponzora pomáhat i nadále.

Naše sdružení nabízí pomoc  pozůstalým rodičům, sourozencům  a dalším členům rodiny. Svými aktivitami pomáhá rodinám, které se vyrovnávají s úmrtím dítěte v jakémkoliv věku a z jakékoliv příčiny.

Výtěžek nové veřejné sbírky Dlouhá cesta bude věnován na tvorbu osvětových a podpůrných materiálů. Kromě tištěných materiálů bychom rádi vytvořili další krátké filmy na téma „Co nám nejvíce pomáhalo“ a „Láskyplné vzpomínky“. Finanční prostředky  též podpoří  provoz a  úpravu webových stránek www.dlouhacesta.cz.

Na veřejnou sbírku můžete přispět:

  • zasláním finančních prostředků na  účet č.: 2032560028/5500
  • prostřednictvím pokladniček – v průběhu listopadu budou umístěny ve vybraných bageteriích Boulevard v Praze. V současné době jsou již umístěny pokladničky v Městských lázních ve Zlíně a v Štěpském dvoře ve Vizovicích.

O dalších místech Vás budeme průběžně informovat na našich webových stránkách.

Veřejná sbírka je povolena krajským úřadem Středočeského kraje, č.j. 147909/2012/KUSK

Děkujeme předem všem, kteří jakýmkoliv způsobem na veřejnou sbírku přispějí, případně pomohou při její propagaci.

Mediálním partnerem je

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x