Colombo: zmizel a pátrání je zatím marné

Kdo ho znal v centru Zlína s krabicí vína v ruce a třeba při poněkud méně artikulovaném zpěvu, neřekl mu jinak než Colombo. Letos padesátiletý Ivan Vyoral z Březnice procházel nejrůznějšími alkoholovými eskapadámi, často mu šlo o život, současná situace spěje k tomu, že o něj přišel.

Před týdnem po něm vyhlásila policie pátrání. „Bohužel, stále nic nového, zatím jsme jej nenašli,“ říká krajská policejní mluvčí Jana Macalíková.

Vyoral žil roky ve svérázném stavení v Březnici s bratrem a maminkou. „Tak bych si přála, aby s takovým životem přestal,“ posteskla si nedávno dnes 85 letá žena. Leč nestalo se.

Colombo vždycky vyrážel na své tahy do Zlína, osudově ho to tam táhlo, ale nejpozději do tří dnů, když se dal jak takž do pořádku se pěšky vrátil domů, teď se tak nestalo a více než měsíc o něm nikdo u nás v Březnici neví,“ vysvětluje nejasné okolnosti zmizení starosta obce Josef Hutěčka.

Vyoral párkrát skutečně unikl smrti ze spárů jen tak tak, například jej před slisováním zachránil poté, co jej spícího překlopili do vozu, duchapřítomný a pozorný člen posádky vozu na svoz odpadků.

Padesátiletého svérázného muže nadále hledá policie, jeho stopa končí 8. října na poliklinice ve Zlíně, kde navštívil lékaře… Od té doby ho nikdo nespatřil.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x