Vsetínská radnice hledá nejlepší sportovce města

VSETÍN - Vsetínská radnice opět vyhlásila anketu o nejlepšího sportovce města. Oznámila mluvčí vsetínské radnice Jana Čadová.

Návrhy mohou zasílat sportovní kluby či oddíly nebo i jednotliví obyvatelé města.

V letošním roce se vsetínská radnice rozhodla ocenit sportovce v celkem sedmi kategoriích. První je Sportovec roku do 18 let, další pak Sportovec roku nad 18 let, Sportovní kolektiv do 18 let, Sportovní kolektiv nad 18 let, Sportovní trenér, Sportovní osobnost a poslední kategorií je Cena Fair play.

Navrhovaní musejí mít trvalé bydliště ve Vsetíně nebo soutěžit za vsetínský klub. Kdo se bude chtít zapojit do ankety, může si vyzvednout anketní lístky na informačním centru v přízemí vsetínské radnice nebo si může požádat o zaslání e-mailem na adrese kvetuse.nepozitkova@mestovsetin.cz. Anketa je také vyvěšena na stránkách města v sekci Sport a turistika,“ doplnila Čadová. Návrhy je možné podávat do 2. ledna.

Nominace posoudí členové sportovní komise, kteří navrhnou na ocenění vybrané sportovce Radě města Vsetína. Slavnostní ocenění a předání cen se uskuteční v únoru v mramorovém sále vsetínského zámku.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x