Gazdík: přišly spíše pozitivní esemesky

Zhruba stovku "esemesek" a 20 telefonátů registroval od chvíle, kdy skupina Ztohoven zveřejnila mobily politiků, poslanec Petr Gazdík. "Většina byla na mou podporu," překvapil přítomné.

Každopádně mám už řadu let zveřejněn svůj mobil na stránkách Suché Lozi,“ vysvětloval snadný přístup i před zveřejněním. Stejně tak jsou běžně dostupné i mailové adresy. „Nepovažuji ale na rozdíl od inicátorů akce za projev nejvyšší formy přímé demokracie fakt, když někdo anonymně vyhrožuje fyzickou likvidací a používá nejhrubších vulgarit,“ upozornil Gazdík.

Na tiskové konferenci v přítomnosti dalších dvou krajských opozičních zastupitelů, z TOP 09 a starostů primátora Zlína Miroslava Adámka a starosty Želechovic Michala Špendlíka, vyzval vládnoucí Zemanovce k plnění svých předvolebních slibů, například zveřejnění majetkových přiznání. Sám přitom předložil novinářům vlastní.

Trnem v oku je opozici nejnovější causa Zemanovců, kteří podle médií měli uvádět při svém financování nepravdivé údaje o potenciálních mecenáších.

Michal Špendlík připomněl i fakt, že TOP 09 a STAN vyzývají hejtmana kraje, aby zveřejnil, kteří dva opoziční zastupitelé podpořili vznik současné koalice ČSSD, KSČM a SPOZ.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x