Ve Zlíně začíná Zimní Masters Of Rock, dorazí Sonata Arctica i Kreator

ZLÍN - Zimní Stadion Luďka Čajky ve Zlíně bude v sobotu hostit osmý ročník zimní verze největšího rock-metalového festivalu v ČR - Zimní Masters Of Rock. Za pořádající agenturu uvedla Martina Benešová.

Stadion se fanouškům otevře úderem poledne a první kapela, Fueled By Fire z USA, zahájí festival o hodinu později. Program potrvá do nedělní jedné hodiny ranní a na pódiu se vystřídá desítka kapel.

Finská formace Sonata Arctica na festivalu představí svou zbrusu novou, již sedmou studiovou desku Stones Grow Her Name, která se hned po vydání stala ve Finsku zlatou. Novou deskou Midnight In The Labyrinth se pochlubí také extrémní symphonic-black metaloví Cradle Of Filth z Velké Británie. Na společné headline tour s novými alby pak vyrážejí legendy thrashe – němečtí Kreator a death-metalová skupina Morbid Angel z USA. Vystoupí také americká death-metalová hvězda a legenda Nile a další,“ řekla k programu Benešová.

Součástí jednodenního festivalu bude i venkovní catering a zábava před halou. Po skončení programu na stadionu pak startuje velká After párty v Masters Of Rock Café, kde se bude promítat nové DVD Masters Of Rock 2012 a další hudební DVD.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x