V Plzni to nevyšlo, beraní série výher venku končí

Právě na "zakletém" plzeňském ledě to přišlo. Famózní série hokejistů PSG Zlín nazdobená devíti výhrami na ledě soupeřů v řadě skončila. Domácí Škoda zdolala PSG ve 25. kole hokejové Tipsport extraligy 4:2.

Zlínští ale neprodali kůži, v případě Beranů lépe řečeno vlnu, zdarma. Naopak po gólu Balaštíka dlouho vedli, domácí srovnali až po polovině hrací doby. Pak ale v závěru třikrát využili zkušeností excelentní první formace s Martinem Strakou, Gulašem a Vlasákem a gól Okála chvíli před třetí sirénou už dal výsledku jen kosmeticky přijatelnou tvář.

Hrálo se v neděli velmi netradičně už od 14 hodin, Zlínským tak zbývá víc času na nutnou regeneraci, s pražskou Slavií předehrávají utkání 27. kola na vlastním ledě hned v pondělí od 17 hodin 30 minut. Jejich soupeř hrál v Třinci o čtyři hodiny později. Vyhrál tam 2:1 a pro změnu zrušil sérii pěti vítězných zápasů domácích. Logicky tak zpod Těšínských Beskyd zamíří nikoliv do „stověžaté„, ale přímo do Zlína.

Svěřenci trenérů Vlacha a Juríka by rádi pokračovali v jiné sérii, tedy domácích výher, start do ní měli ve vítězném úterním duelu s Třincem.

Mimochodem „sériománie“ pokračovala i v Plzni, právě tam už hokejisté PSG nevyhráli desetkrát po sobě.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x