Další stopka kuplířství, tentokrát v Kunovicích

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - V pořadí pátý noční klub ve Zlínském kraji musel ukončit svou činnost, kriminalisté obvinili osmadvacetiletého muže z Uherského Hradiště z kuplířství. V pondělí uvedla policejní mluvčí Jana Macalíková.

Tentokrát kriminalisté ukončili chod podniku v Kunovicích. Stejně jako v předchozích případech i tady majitel provozoval zákonem zapovězené kuplířství.

Muž z Uherského Hradiště umožnil minimálně od února 2010 v nočním erotickém klubu provozovat prostituci asi desítce dívek a žen a část jejich výdělku si nechával pro svou potřebu. Klub byl navenek označen jako erotický podnik a z různých reklam jednoznačně vyplývalo, že jsou zde k mání společnice – prostitutky. Muž se ke všemu při výslechu doznal. Měsíčně si vydělal desítky tisíc korun,“ podotkla Macalíková.

Za hodinu na pokoji platil zákazník 2 400 korun, větší část si nechal obviněný muž sám pro sebe. Stejně tak půlhodinovou částku, která činila 1 800 korun, nedělil rovným dílem. Do klubu chodívalo asi deset dívek. Přišly, když jim chyběly peníze, nebo měly čas.

V tomto roce kriminalisté služby kriminální policie a vyšetřování našeho krajského ředitelství obvinili z kuplířství už pět lidí a zakončili činnost čtyř erotických podniků. První uzavřeli už v loňském roce. Za kuplířství hrozí trest odnětí svobody až na čtyři roky,“ dodala Macalíková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x