Z jarošovského skladu zmizely cigarety za 700 tisíc korun

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Asi tisíc kartonů cigaret v ceně okolo 700 tisíc korun ukradli neznámí zloději ze skladu, který sídlí v budově Pivovarské restaurace v uherskohradišťské části Jarošov. V pondělí uvedl policejní mluvčí Aleš Mergental.

Zřejmě v noci na sobotu zloději vypáčili zámky vstupních dveří, kanceláře a skladu. V něm pak našli krabice plné cigaret, které odnosili zřejmě do přistaveného auta s větším nákladovým prostorem. Zloději se vloupali násilím také do dvou trezorů, z nichž ukradli pytle s mincemi v hodnotě desítek tisíc korun.

Majitel firmy přišel na vloupání v sobotu navečer, když přišel do objektu pro zboží.

Zlodějům hrozí až osm let vězení.

Na začátku vloupání zřejmě nějakou chvíli houkal zabezpečovací alarm, a tak je možné, že někdo z okolních obyvatel nebo náhodných kolemjdoucích byl toho svědkem. Pokud by se našli i další svědci, kteří by si všimli například podezřelého auta nebo jiných neobvyklých událostí či podezřelých lidí, ať své informace sdělí na linku 158 nebo přímo na policejním oddělení,“ doplnil Mergental.

Dodal, že stejně tak by se policistům měli ozvat lidé, kterým se někdo pokusí prodat pod rukou větší množství cigaret, nebo které by někdo požádal o rozměnění většího množství mincí na bankovky.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x