Hokejové drama: Berani zdolali pražskou Slavii 4:3

Bitva na ostří nože se šťastným koncem. Anebo vítězství nezdolné vůle. Obě charakteristiky sedí na předehrávku 27. kola hokejové Tipsport extraligy. Netradičně v pondělí brali Berani tři body. Za vydřenou výhru nad velmi kvalitní pražskou Slavií 4:3.

Třikrát domácí prohrávali, třikrát dotáhli, a když se to Balaštíkovi povedlo potřetí svým druhým gólem v utkání, zasadili domácí soupeři za 25 vteřin další prudký úder. Vítězný. Na svědomí ho měl mladý Holík. Zápas gradoval v samém závěru, domácí hráli v oslabení, přestáli vše a těší ze z druhé domácí výhry v řadě a také druhého místa v průběžné tabulce mírně ovšem zkreslené nestejným počtem odehraných utkání jednotlivých celků.

K vidění bylo sedm hezkých gólů, nefalšovaná bitka Tomášů Linharta a Micky i jejich odchod do sprch hodně dlouho před koncem, už ve 23. minutě. Chladivou lázeň absoloval už po devíti minutách i domácí Marek Melenovský za nešetrný zákrok na Kučného, také zlínský útočník dostal 5 + do konce uktání.

Domácími střelci byli 2 krát Balaštík, premiérově v extralize mladičký bek Urbanec a Holík. Za Pražany se trefil ve třetím utkání v řadě Bednář, dvakrát ho napodobil střelecky Kempný. Další duel čeká Zlínské v pátek 30. listopadu, kdy po vítězné předehrávce dohrají první polovinu dlouhodobé části soutěže na ledě nevyzpytatelných Pardubic. Tedy pořád ještě mistrovského týmu předešlého ročníku.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x