Berani: rána mezi rohy, v Pardubicích to nevyšlo

Porážkou 3:5 na ledě mistra z Pardubic završili hokejisté PSG Zlín první polovinu základní části hokejové Tipsport extraligy. Mají za sebou už i předehrávku duelu 27. kola se Slavií, na zimák je zítra nepustí sám Mistr Karel Gott, který tam má svůj koncert.

47 bodů je velmi slušných. Proč jich není 50? Jednoduše proto, že se neopodařilo uhlídat hvězdy NHL, které má mistr k dispozici. Křejčí skóroval dvakrát, jednou Hemský.

Ale pohled na zápas není nikterak skličující, vůbec už pak ne na tabulku. V ní je Zlín třetí, ale pozor, mužstva mají odehráno nestejný počet zápasů, hranice úspěchu je kolem šestého místa a náskok na Třinec a Slávii, kteří se o šestku perou nejdůrazněji, je jen pár bodů.

Pravdu pak má nejlepší zlínský střelec Jaroslav Balaštík, před pár dny vstoupivší mezi dospělé muže svými Kristovými lety. 33 letý snajper, střelec jedné z branek v Pardubicích, říká „bodový zisk je sice hezký, ale v play off ještě nejsme.“

Porobnější hodnocení první poloviny soutěže si klub nechává na pondělí, kdy svolává k hodnotící tiskovce novináře.

V neděli mají Berani vzhledem k vítězné předehrávce se Slávií volno, místo fanoušků hokeje zaplní Zimní stadión Luďka Čajky fanynky a fandové Karla Gotta. V úterý míří Zlínští do Vítkovic, delší domácí půst useknou příznivcům v pátek 7. prosince, kdy do Zlína dorazí Karlovy Vary.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x