Předprodej na Holešovskou Regatu 2013 zahájen!

Od 1. prosince 2012 zahájila Agentura Velryba předprodej vstupenek na další ročník rodinného festivalu HOLEŠOVSKÁ REGATA 2013. Už třetí ročník této oblíbené akce se opět uskuteční v malebném prostředí zahrad Zámku Holešov, a to v sobotu 22. června 2013.

„Zahájením předprodeje v předvánočním čase chceme nabídnout fanouškům možnost originálního vánočního dárku, navíc za nejnižší možnou cenu. Do konce prosince bude stát vstupenka pro dospělého pouze 250, pro děti 150 a rodinná pro dva dospělé a dvě děti 700 korun,“ řekl ředitel Agentury Velryba Michal Žáček.

Od začátku příštího roku se ceny budou postupně zvyšovat, těsně před festivalem budou řádově o sto korun na osobu dražší.

Návštevníci se mohou těšit opět na dobrý hudební základ festivalu. Vystoupí například populární Miro Žbirka, který v Holešově dodatečně oslaví své 60.narozeniny, dále pak skupina Olympic, Aneta Langerová, kapela Fleret nebo Kamil Střihavka. Objeví se také Dan Bárta, Lenka Dusilová a další. Kompletní program zveřejní pořádající Agentura Velryba začátkem února.

Vstupenky jsou od 1. prosince k  dispozici v prodejních sítích  TICKETPORTAL a TICKETPRO.

Informace jsou také na oficiálním webu festivalu www.holesovskaregata.cz.

Rodinný festival Holešovská Regata 2013 se v nádherných prostorách zahrad holešovského zámku uskuteční už potřetí. Vloni ho navštívilo skoro deset tisíc návštěvníků. Také příští rok se mohou fanoušci těšit na  bohatý doprovodný program pro děti i dospělé včetně soutěže o nejoriginálnější vodní plavidlo. Ani tentokrát tedy nebudou chybět dětské atrakce, indiánské týpí, dračí lodě, prohlídky zámku, soutěž v přejezdu vodní lávky a mnoho dalších doprovodných aktivit, které z festivalu dělají něco víc než klasickou hudební přehlídku.

Partnerem akce je

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x