Poznáte postrach žen Kroměřížska? Policie žádá o pomoc

V Kroměříži, Hulíně i Holešově se podle dosavadních poznatků pohybuje skupina mužů, která si troufá na bezbranné ženy. V Kroměříži například muž, jehož podobu odhaluje policejní identikit, požadoval za tmy po třicetileté ženě pod pohrůžkou nožem peníze.

Naši kriminalisté na případu pracují, zatím nezveřejňujeme podrobnosti, každopádně žádáme pomocí poměrně zdařilého portrétu pachatele o informace,“ říká k případu, který zřejmě není úplně ojedinělý, kroměřížská policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Muž podle ní vystoupil z červeného vozu, uvnitř byly ještě další dvě osoby. „Pohyb osádky zaznamenali policisté také v Hulíně a v Holešově,“ doplnila mluvčí.

Kriminalisté pátrají po muži ve věku okolo pětadvaceti let, má štíhlou postavu, měří asi 170 centimetrů. Na nohou měl sportovní obuv, oblečen byl do šedých tepláků a silonové bundy do pasu.

Měl hnědé mastné vlasy po ramena, širokou bradu a větší nos,“ přidává Kyšnerová detaily s tím, že policisté přijmou jakékoliv informace související s případem na lince 158 či na kterékoliv policejní služebně.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x