Za pervitin platila svérázně: sexem

Paragrafy se teď vznášejí nad devětadvacetiletým mužem z Uherskohradišťska. Kriminalisté ho obvinili z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s psychotropními látkami a jedy. V případě prokázání viny mu v dikci hrozí až pětileté vězení.

Případ je ovšem poněkud kuriozní a jeho rozplétání případně soudní dohra mohou být hodně zajímavé. Mladý muž totiž poskytoval pervitin, ale jako protihodnotu bral nikoliv peníze, ale sex.

Určitě tomu tak bylo v případě šestnáctileté slečny, která muže požádala o dávku pervitinu,“ nastiňuje mluvčí uherskohradišťské policie Aleš Mergental. Dívka neměla peníze, kterými by za pervitin zaplatila a tak platila po svém, ihned po aplikaci drogy sexem s dotyčným dodavatelem zjevně dvojnásobné povolené ale i nepovolené slasti.

Dobrovolným poskytnutím pohlavního styku získala dívka zhruba dvacet dávek pervitinu, kriminalisté zjistili, že muž dával pervitin zdarma i své přítelkyni, která s nim žila,“ dodává další peripetie neobvyklého příběhu Mergental s tím, že šestnáctileté dívce poskytl bezfinančně celkem dvacet dávek drogy. Kolikrát za to žádal sex už policejní zpráva neuvádí…

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x