SJÍZDNOST SILNIC: Silnice ve Zlínském kraji jsou s opatrností sjízdné

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v sobotu na většině území sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Vyplývá to z informací jednotlivých Správ a údržeb silnic. 

Na Valašsku jsou jedničkové vozovky holé, mokré a sjízdné s opatrností. Na silnicích nižší třídy je ujetá vrstva sněhu krytá posypem a řidiči musejí být opatrní. Teplota se pohybuje od dvou do čtyř stupňů Celsia a fouká silný vítr. 

Na Zlínsku jsou komunikace I. třídy holé, vlhké a sjízdné bez problémů. Na cestách II. a III. třídy leží ujetá vrstva sněhu krytá posypem a vozovky jsou sjízdné se zvýšenou opatrností. Je polojasno s teplotami od dvou do pěti stupňů Celsia a vane silný vítr.

Na Kroměřížsku jsou jedničkové silnice holé, vlhké a sjízdné se zvýšenou opatrností. Cesty nižší třídy pokrývá vrstva ujetého sněhu krytá posypem. Teploměr ukazuje od minus dvou do plus čtyř stupňů Celsia a vane slabý vítr. 

Na Uherskohradišťsku jsou prakticky veškeré komunikace holé, mokré a sjízdné bez potíží. Rtuť teploměru se vyšplhala na dva až čtyři stupně Celsia a fouká slabý vítr. 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x