Hokejová óda na radost: Zlín potřetí vyhrál nad brněnskou Kometou

Zápas, na který se hned tak nezapomíná. Skvělý hokej a radost v ochozech i na ledě. Hokejisté PSG Zlín si potřetí v sezóně poradili s brněnskou Kometou. Tentokrát vyhráli 6:3 a dali domácím fandům stylový dárek pod stromeček.

K vidění bylo téměř vše, co lačný divák za svě dvě stovky na sedadle žádá. Třeba první gól Beranů na konci první části byl přinejmenším polovlastní.  Vyrovnávací  trefa Divíška měla také punc zvláštnosti, když napřed skončil ve své brance golman domácích Sedláček a až potom puk z hole Divíška.

Čajánkova trefa na 2:1 zase připomněla, že zlínský kapitán má i v sedmatřiceti v ruce švih jako málokdo a golman Brna Falter jen zalapal po dechu.

Brňané ale umějí otáčet zápasy jako nikdo jiný. Znovu se zdálo, že jsou v poslední třetině na nejlepší cestě, po ranách Petrovického a Kováčika puk vždy jen zasvištěl za brankáře Sedláčka.

Obrat Brňané zažili i tentokrát, jenže před početnou ekipou svých fandů v poněkud tristnějším provedení.

Závěr  totiž patřil jednoznačně Vlachově partě. Nejdříve vyzněla do vyrovnání perfektní spolupráce mladíků HoHo, tedy  Honejska a zakončujícího Holíka, druhý jmenovaný byl střelecky velmi pohotový.

Samotný závěr si vzal do režie zlínský klenot Petr Leška. Nejříve ujel a skóroval sám, pak vyzval k rozhodnutí mladého Okála a nakonec ještě svého parťáka a dlouholetého kamaráda Balaštíka. Ten procedil Faltera nadvakrát a brněnský strážce branky zlostí lámal širokou hokejku, třebaže odchytal výborný zápas.

PSG Zlín- Kometa Brno 6:3, lahůdkový zápas vidělo přes 5 tisíc diváků. 

Před Štědrým dnem ještě Zlínští zamíří do Liberce, vánoční hodování zpestří na Štěpána od 17 hodin svým fandům duelem s nováčkem z Chomutova. Momentálně drží Berani skvělou druhou příčku Tipsport extraligy. 

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’14402′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’38‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14402‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x