SJÍZDNOST SILNIC: Na Valašsku je zajetá vrstva sněhu

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou ve čtvrtek většinou sjízdné bez problémů nebo se zvýšenou opatrností. Ta je nutná například na Valašsku, kde je na silnicích zajetá vrstva sněhu, vyplývá to z informací jednotlivých Správ a údržeb silnic.

Na Valašsku jsou jedničkové komunikace mokré po chemickém ošetření a sjízdné se zvýšenou opatrností. Na vozovkách II. a III. třídy, zejména pak v horských oblastech, je zajetá vrstva sněhu do tří centimetrů krytá posypem. Je zataženo, fouká slabý vítr a teploměr ukazuje od minus čtyř do nula stupňů Celsia. 

Na Zlínsku jsou cesty holé, vlhké a sjízdné se zvýšenou opatrností. Podle silničářů může povrch silnic při poklesu teplot namrzat. Je oblačno se slabým větrem a teplotami od minus dvou do jednoho stupně Celsia. 

Na Kroměřížsku jsou vozovky holé, vlhké a sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Je skoro jasno a rtuť teploměru se po ránu vyšplhala na nula až jeden stupeň Celsia. 

Na Uherskohradišťsku jsou komunikace holé, mokré a sjízdné bez problémů. Je polojasno, teploty jsou od minus dvou do nula stupňů Celsia. 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x