Ve Zlíně se opět rozjedou lyžařské vleky

ZLÍN - Na lyžařském svahu J. Šperky ve Zlíně se v sobotu opět rozjedou vleky. Za lyžařský areál to Zlin.cz oznámila Petra Svěráková

Velký i malý dětský svah budou v provozu od 8.30 hodin a areál bude otevřen do 19 hodin. Stejně tak tomu bude i v neděli.

V současné době je na svahu asi 30 centimetrů sněhu a už několikátý den se areál intenzivně zasněžuje, sněhová děla jedou naplno. Na Štědrý den bude otevřeno od 8.30 do 14 hodin. Během dalších dvou vánočních svátků, tedy 25. a 26. prosince, pak bude areál v provozu od 8.30 do 19 hodin. „Ve čtvrtek a pátek 27. a 28. prosince budou vleky v provozu od devíti do 19 hodin. V sobotu a neděli 29. a 30. prosince se otevře už v 8.30 a vleky pojedou do 19 hodin. Na Silvestra si zájemci budou moci zalyžovat od devíti do 15 hodin, poté se začne s přípravou velké párty a oslavou posledního dne roku na svahu,“ upřesnila Svěráková.

Silvestrovský program vyvrcholí o půlnoci velkým ohňostrojem za účasti primátora města Zlína Miroslava Adámka. Vstup pro všechny bude zdarma.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x