SJÍZDNOST SILNIC: Na Valašsku je v horských oblastech zledovatělý sníh

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou ve středu většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Podle silničářů komplikuje dopravu mlha a v horských oblastech Valašska zledovatělý sníh.

Na Valašsku je většina silnic mokrá po chemickém ošetření a sjízdná se zvýšenou opatrností. V horských oblastech se však objevují na vozovkách zbytky zledovatělého sněhu a řidiči musejí být opatrní. Navíc je v regionu mlhavo, což zhoršuje dohlednost. Je oblačno s teplotami od minus dvou do plus dvou stupňů Celsia.

Na Zlínsku jsou komunikace holé, mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností. Obloha je zatažená a rtuť teploměru se pohybuje mezi minus jedním až plus jedním stupněm Celsia.

Na Kroměřížsku jsou cesty holé, vlhké nebo mokré a sjízdné bez omezení či se zvýšenou opatrností. Je zataženo a teplota se drží mezi nula až třemi stupni Celsia.

Na Uherskohradišťsku jsou vozovky holé, mokré a sjízdné bez problémů nebo se zvýšenou opatrností. Je oblačno a teploměr ukazuje od minus jednoho do nula stupňů Celsia. Objevuje se mlha, která komplikuje dohlednost.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x