Ve Vsetíně se se starým rokem rozloučí diskotékou, ohňostrojem i filmovým dýchánkem

VSETÍN - Ve Vsetíně chystají společné silvestrovské oslavy v prostorách Svárova. Zlin.cz to oznámila mluvčí vsetínské radnice Jana Čadová.

Letošní program připravil Dům kultury Vsetín, Alcedo Vsetín – středisko volného času a město Vsetín.

V 16 hodin začne dětský Silvestr s ohňostrojem, dospělácké oslavy vypuknou ve 23 hodin diskotékou. Před půlnocí se uskuteční novoroční projev starostky města Ivety Táborské a po odpočítání posledních vteřin letošního roku bude následovat státní hymna a ohňostroj. Poté bude pokračovat diskotéka.

„Pokud někdo dává přednost spíše klidnější oslavě, může se zúčastnit Silvestrovského filmového dýchánku v kině Vatra. Starý filmový rok se ve Vatře uzavře projekcí dvou britských filmů. Na programu bude historická komedie Vrtěti ženou o tom, jak ve viktoriánské Anglii vznikl přístroj na léčbu ženské hysterie. A zcela posledním filmem letošního roku bude nekorektní gangsterka s názvem Sedm psychopatů. Pro návštěvníky bude připraveno malé silvestrovské občerstvení a za zvýhodněných podmínek budou v prodeji členské průkazy Filmového klubu Vsetín na příští rok,“ konstatovala Čadová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x