Zlínský kraj hledá nejlepší stavbu roku

ZLÍN - Zlínský kraj opět ocení nejhezčí architektonické objekty, a to v rámci XI. ročníku soutěže Stavba roku 2012 Zlínského kraje. Zlin.cz to uvedla vedoucí oddělení urbanismu a architektů zlínského magistrátu Dagmar Nová

Soutěž vyhlásila Krajská stavební společnost při svazu podnikatelů ve stavebnictví v ČR, Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a Česká komora autorizovaných architektů.

„Klání se koná pod záštitou hejtmana Zlínského kraje. Stejně jako minulé ročníky zahrnuje sedm kategorií staveb a její součástí opět bude soutěž středních škol stavebního směru, kterým letos zadalo úkol oddělení urbanismu a architektů Magistrátu města Zlína,“ podotkla Nová.

Předpokládané ukončení odevzdání přihlášených staveb bude v průběhu března, přihláška bude k dispozici na oddělení urbanismu a architektů zlínského magistrátu a také na stránkách města, a to začátkem nového roku. Projektanti, investoři a realizační firmy mohou přihlašovat díla, která byla uvedena do provozu rozhodnutím stavebního úřadu nejpozději 31. prosince.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x