Po rodinné rozepři měl muž na Slovácku pobodat tchýni a švagra

LOPENÍK - Středně těžkým a těžkým zraněním skončila středeční rodinná hádka v Lopeníku, muž tam měl pobodat svou tchýni a švagra. Jak Zlin.cz informoval mluvčí krajské záchranky Petr Olšan, pobodaný muž skončil na ARO ve Zlíně.

Událostí se zabývají také policisté. „Neštěstí se stalo kolem půlnoci. Věc řešíme jako pokus o vraždu dvou lidí. Třicetiletý pachatel oba dva své příbuzné pobodal po hádce, která nastala v opilosti. Poškození byli v ohrožení života, momentálně je ale podle posledních lékařských zpráv jejich stav stabilizovaný,“ poznamenala policejní mluvčí Jana Macalíková. Na místě jsou kriminalisté, kteří provádějí ohledání místa činu. Pachatele zadrželi policisté již v noci.

„Jedenašedesátiletá žena i šestatřicetiletý muž utrpěli bodná poranění v oblasti hrudníku. Žena skončila se středně těžkým poraněním na chirurgii v Uherském Hradišti a muže jsme s těžkým poraněním transportovali na ARO do zlínské nemocnice,“ upřesnil Olšan.

Většina místních lidí považovala rodinu za docela normální, přestože bydlela v poměrně zdevastovaném domě, ve kterém k pokusu o dvojnásobnou vraždu došlo.

Starosta obce Antonín Dulínek vyjádřil nad činem politování, obec poslední dobou pronásledují tragické události, v živé paměti je ještě nehoda na rallye, při které přišly o život čtyři dívky.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x