Je čas opět ocenit hrdiny

Přípravy jubilejního desátého ročníku Ceny Salvator 2012 – Ceny hejtmana Zlínského kraje jsou v plném proudu. Cílem této ceny je poukázat na mimořádné činy dětí i dospělých a touto cestou jim poděkovat, organizátoři se také snaží šířit myšlenku pomoci druhým a osvětu ohledně chování v krizových situacích. Motto "Supersílu nepotřebujete, velké srdce stačí." pro tento projekt platí dál a kampaní vás tak i letos budou provázet kreslení hrdinové.

Cena, která oceňuje pracovníky integrovaného záchranného systému i běžné občany, kteří se zasloužili o záchranu lidského života, zdraví či majetku, je od samého počátku organizována studenty Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Ocenění se stále více dostává do obecného povědomí a tak letos Cena Salvator začala opět spolupracovat se Zlatým záchranářským křížem, do kterého budou postupovat finalisté ze všech sedmi kategorií.

Široká veřejnost bude mít možnost zasílat nominace, jejichž jedinou podmínkou je bydliště nebo pracoviště nominovaného ve Zlínském kraji. Po zúžení výběru odbornou komisí bude probíhat hlasování pro favority. Jedním  z cílů je, aby byli nominováni nejen profesionálové, ale také obyčejní lidé, kteří udělali něco neobyčejného – tyto činy spadají do kategorie „Občan“ a během nominačního období tak mají všichni možnost upozornit na své blízké a známé, kteří se o něco takového zasloužili. Nominovat na Cenu Salvator můžete již v průběhu ledna 2013 na stránkách www.cenasalvator.cz

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x