Ve Vsetíně se ze sedmého patra paneláku zřítila žena, život ji zachránil balkon pod ní

VSETÍN - Obrovské štěstí měla třiatřicetiletá žena ze Vsetína, která se na návštěvě u své stejně staré kamarádky zřítila z balkonu v sedmém patře panelového domu. Jak Zlin.cz řekla policejní mluvčí Lenka Javorková, život jí zachránil balkon pod ní. 

Žena se na návštěvě údajně chovala nejprve bezproblémově, ale po chvíli začala být velmi agresivní, bezdůvodně se vztekala a křičela, pak vyšla na balkon a přelezla zábradlí. Náhle zavrávorala a padala.

„Rukama se naštěstí zachytla o okraj balkonu. Chvíli se držela, ale nakonec spadla o patro níž. Žena, která jevila známky požití psychotropní látky, si pádem jako zázrakem nezpůsobila žádné zranění. Způsobila však velké překvapení lidem bydlícím v šestém patře, kterým znenadání zuřivě zabouchala na balkonové dveře,“ konstatovala Javorková.

U těchto lidí v tu chvíli zazvonil i muž ze sedmého patra a řekl jim, že žena, která je u nich na balkoně, spadla z jejich balkonu v sedmém patře. Pánové vzali ženu dovnitř a přivolali policii. „Byla ale stále velmi agresivní, proto ji museli policisté spoutat. Záchranka pak útočnici odvezla do nemocnice,“ dodala Javorková

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x