SJÍZDNOST SILNIC: Na Valašsku je zledovatělý sníh

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou ve čtvrtek většinou sjízdné se zvýšenou opatrností. Silničáři upozorňují, že na Valašsku je na cestách zmrzlý sníh.

Na Valašsku jsou jedničkové silnice mokré po chemickém ošetření a sjízdné se zvýšenou opatrností. Na komunikacích nižší třídy je ve vyšších polohách zajetá vrstva sněhu do 10 centimetrů krytá posypem, místy je sníh zledovatělý a objevují se i vyjeté zledovatělé koleje. Je zataženo a teploty se drží mezi minus čtyřmi až minus třemi stupni Celsia.

Na Zlínsku jsou většinou vozovky holé, vlhké a sjízdné s opatrností. Je zataženo s teplotami od minus pěti do minus dvou stupňů Celsia.

Na Kroměřížsku jsou cesty holé, mokré a sjízdné s opatrností. Obloha je oblačná a teploměr ukazuje od minus čtyř do minus dvou stupňů Celsia.

Na Uherskohradišťsku jsou jedničkové vozovky holé, suché, vymrzlé a sjízdné se zvýšenou opatrností. Komunikace nižší třídy jsou holé, vlhké a sjízdné s opatrností. Je zataženo a teploty se pohybují od minus pěti do minus dvou stupňů Celsia.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x