SJÍZDNOST SILNIC: Ve Zlínském kraji se tvoří sněhové jazyky

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v sobotu většinou s opatrností sjízdné. Silničáři upozorňují na výskyt sněhových jazyků.

Na Valašsku jsou jedničkové silnice mokré po chemickém ošetření a při ranním poklesu teplot hrozí jejich namrzání. To hrozí i na na komunikacích nižší třídy, kde je ujetá vrstva sněhu krytá posypem. Řidiči musejí být opatrní. Fouká silný nárazový vítr, je oblačno a rtuť teploměru klesla na 10 až šest stupňů pod bod mrazu.

Na Zlínsku jsou vozovky většinou holé, suché, vymrzlé a sjízdné se zvýšenou opatrností. Místy se tvoří sněhové jazyky. Je zataženo, vane silný vítr a teploměr ukazuje od minus osmi do minus pěti stupňů Celsia.

Na Kroměřížsku jsou cesty většinou mokré po chemickém ošetření a sjízdné s opatrností. Na některých komunikacích se tvoří sněhové jazyky. Je zataženo s teplotami od minus šesti do minus čtyř stupňů Celsia.

Na Uherskohradišťsku jsou vozovky mokré po chemickém ošetření a sjízdné se zvýšenou opatrností. Je zataženo a teploty se drží od minus šesti do minus tří stupňů Celsia.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x