Vítkovice padly, ostrými pálil Tesařík

S Martinem Hamrlíkem a Tomášem Linhartem (ten je ovšem o deset let mladší), působí mezi mladíčky v obraně PSG Zlín spíše jako hodně starší brácha z prvního manželství, ale služby Radima Tesaříka, pamětníka slavné vsetínské éry, jsou pro současný druhý tým Tipsport extraligy, neocenitlené.

Přehled, dispečerské schopnosti a v duelu 41. kola Tipsport extraligy proti dvakrát vedoucím Vítkovicím vždy tišící injekce na bolístky fandů v podobě prudkých ran, jimiž dvakrát srovnal skóre. „Tu druhou jsme věnoval kamarádovi Jirkovi Hudlerovi, předčasně zesnulému trenérovi vsetínské mládeže a otci hráče Detroitu,“ připomněl Tesařík, který se na ranní pohřeb do Olomouce nedostal kvůli onemocnění ve vlastní rodině.

Zápas s Vítkovicemi, které Zlín zdolal poprvé v sezóně, měl napětí i grády, hostující Klimek měl výjimečný den, zaznamenal hattrick a mimo jiné dokázal ještě snížit na jednogólový rozdíl. Po pauze zaivněné problémy se zády se trefil i mladý Honejsek, střelecký účet navýšil na čele interní tabulky klubu Balaštík a vše dokonal do prázdné branky Čajánek.  PSG Zlín – Vítkovice Steel 5:3, další tři cenné body v kapse, v neděli dlouhý výlet do Karlových Varů rvoucích se z posledních sil o desítku úspěšných…

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x