14|15 BAŤŮV INSTITUT vyhlásil 2. kolo soutěže

Soutěž o novou znělku a zvukové logo, kterou vyhlásil 14|15 BAŤŮV INSTITUT koncem loňského roku, měla velkou odezvu v řadách hudebníků i studentů hudebních oborů z celé České republiky. Soutěže se zúčastnily více než tři desítky zájemců, kteří zkomponovali a zaslali téměř dvě stovky znělek a zvuků. Odborná porota nakonec vybrala sedm z nich do druhého kola.

Rozhodování poroty nebylo jednoduché. „Oceňujeme všechny, kteří se naší soutěže zúčastnili a samozřejmě jim děkujeme, jejich zájem nás velmi potěšil,“ konstatovala ředitelka 14|15 BAŤOVA INSTITUTU Lenka Struhárová Jančaříková a dodala: „Některé melodie byly velmi zajímavé, sešlo se několik děl, u kterých se porota shodla. Proto jsme se rozhodli uspořádat ještě druhé kolo.“

Ve druhém kole obdrželi vybraní soutěžící také nahrávky mluveného slova se slogany Baťova institutu, které by měli zakomponovat do svých děl tak, aby bylo zřejmé, jak budou autorské hudební motivy působit v kontextu obsahu namluvených sloganů. Svá díla musí dodat do konce ledna. Definitivní vítěz soutěže bude znám v polovině února.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x