Žárlivá scéna v hotelu skončila rozbitou zdí i dveřmi

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Žárlivý milenec (23) načapal v uherskohradišťském hotelu svou přítelkyni s jejím bývalým partnerem v posteli a tak ho to rozlítilo, že v hotelu rozbil dveře, zámek a zeď. Serveru Zlin.cz to oznámil policejní mluvčí Aleš Mergental.

Muž se ráno probudil v bytě sám, jeho přítelkyně se během noci vytratila. Vydal se proto do jednoho z uherskohradišťských hotelů. Věděl, že tam měl bydlet partnerčin bývalý přítel.

Začal bušit na uzamčené dveře hotelového pokoje. „Za nimi se ozvala jeho přítelkyně, podle hlasu opilá, která mu říkala, ať jde pryč. To mladíka rozlítilo a několikrát silně vrazil do dveří. Zámek i dveře povolily a otevřely se. Slečna ležela v posteli vedle bývalého přítele. V rozzuření nad tímto zjištěním mladík vyběhl z pokoje a pěstí udeřil do protější zdi tak silně, že ji prorazil. Pak vyběhl ven,“ konstatoval Mergental.

Po chvíli zjistili poškození dveří a zdi pracovníci hotelu, kteří zavolali na policii. Ti mladíka našli a vyslechli. „Třiadvacetiletý muž se ke skutku doznal a policisté s ním začali řešit podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, za což mu hrozí až roční vězení,“ doplnil Mergental s tím, že hotelu způsobil mladý muž škodu kolem sedmi tisíc korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x