Jedna víra. Jeden tým. Jeden cíl: Play off

Klub PSG Zlín připravil na závěrečná utkání základní části Tipsport extraligy 2012/2013 projekt s názvem „Jedna víra. Jeden tým. Jeden cíl: Play off“, jehož cílem je zvýšení návštěvnosti domácích utkání Beranů a podpora týmu v závěrečné a nejdůležitější části sezony.

Vedení Beranů spouští projekt „Jedna víra. Jeden tým. Jeden cíl: Play off“ jedenáct kol před koncem základní částí Tipsport extraligy, tento se bude týkat hlavně pěti domácích utkání. Fanoušci se mohou těšit na poloviční vstupné, vstupenky za symbolickou korunu a soutěže o velmi atraktivní ceny z hokejového prostředí.

Blíží se důležitá část sezony. Naším cílem je získat potřebné body k postupu do play off, důležitá budou především domácí utkání. Budeme potřebovat co největší podporu fanoušků. Za tým jsme rádi, že se nás vedení snaží podpořit i touto akcí,“ řekl Petr Leška, jenž odehraje v pátek proti Litvínovu své tisící utkání v extralize.

Právě utkání s Litvínovem dostanou příznivci PSG Zlín první dárek v podobě poloviční ceny vstupného na sezení i stání. Petrovo tisící utkání je krásné jubileum, je to první hráč ve zlínských barvách, který překoná tuto hranici. Byli bychom rádi, kdyby to s Lešounem přišlo oslavit co nejvíce fanoušků,“ uvedl Mgr. Patrik Kamas, jednatel PSG Zlín.

Hned následující utkání s Libercem budou mít fanoušci možnost získat ke dvěma zakoupeným vstupenkám třetí za symbolickou korunu. Fanoušci budou moci rovněž soutěžit o atraktivní ceny v podobě sledování utkání se Spartou z domácí střídačky, nebo o VIP vstupenky do sky boxů pro sebe a své přátele. Utkání s Třincem bude zaměřeno na rodiny s dětmi, ty ke každé platné vstupence na hokej dostanou vstupenku do zábavního parku Galaxie ve Zlíně, rodiče pak budou moci získat wellnes pobyt. V posledním domácím utkání budou moci fanoušci získat permanentní vstupenky na sezení i stání na následující extraligový ročník.

Projekt s názvem Jedna víra. Jeden tým. Jeden cíl: Play off začíná v základní části, avšak bude pokračovat i v případném play off. „Název projektu je vyjádřením společného cíle týmu a fanoušků. Hráči si kladou postupné cíle, tím prvním je momentálně play off. Případným dalším krokům se bude přizpůsobovat i slogan, respektive jeho vyobrazení. Hráči a fanoušci jsou jeden tým, věříme, že se společná víra přetaví v úspěch,“ komentoval název projektu Tomáš Melzer, marketingový manažer PSG Zlín. Klub k projektu nachystal také speciální logo, které se bude uzpůsobovat podle aktuální situace a vývoje závěru sezony.

Přehled jednotlivých bonusů pro diváky v rámci projektu s názvem Jedna víra. Jeden tým. Jeden cíl: Play off

Veškeré informace budou vždy fanouškům sděleny prostřednictvím webových a facebookových stránek PSG Zlín.

PSG Zlín – Litvínov (pátek 25. ledna v 17.15 hodin):

Petr Leška odehraje 1000. zápas v extralize, veškeré vstupné bude zlevněno o 50%.

PSG Zlín – Liberec (pátek 1. února v 17.30 hodin):

Kup 2 lístky a třetí máš za korunu. Ke dvěma zakoupeným vstupenkám dostane kupující třetí vstupenku za korunu.

Soutěž – dej svůj lístek do slosování a vyhraj vstup pro sebe a kamaráda na domácí střídačku na utkání se Spartou. Bude vylosován jeden držitel permanentky a jeden držitel platné vstupenky na utkání PSG Zlín – Liberec.

PSG Zlín – Sparta (středa 13. února v 17.30 hodin):

Soutěž – vyhraj sky box pro sebe a své přátele na utkání s Třincem. Bude vylosován jeden držitel permanentky a jeden držitel platné vstupenky na utkání PSG Zlín – Sparta.

PSG Zlín – Třinec (neděle 17. února v 17 hodin):

(zaměřeno na rodiny)

Ke každé platné vstupence dostane dítě do 130 cm vstupenku do dětského zábavního parku Galaxie v hodnotě 159 Kč, zdarma.

+ soutěž o wellness pobyt pro 2 osoby v Galaxii v hodnotě 800 Kč. (Bude vylosován jeden držitel permanentky a jeden držitel platné vstupenky na utkání PSG Zlín – Třinec).

+ rodinná vstupenka do Galaxie v hodnotě 490 Kč. (Bude vylosován jeden držitel permanentky a jeden držitel platné vstupenky na utkání PSG Zlín – Třinec)

PSG Zlín – Pardubice (úterý 26. února v 18.10 hodin):

Proběhne soutěž o tři permanentky na extraligový ročník 2013/2014.

Mediálním partnerem je

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x