Žena v opilosti pokousala přítele do stehna

ZLÍN - Pokousaným stehnem a připálenými palačinkami skončila ve středu návštěva pětačtyřicetileté ženy u jejího o rok mladšího přítele v bytě na zlínském sídlišti Jižní Svahy. Serveru Zlin.cz to oznámil zástupce ředitele Městské policie Zlín Pavel Janík.

Pár v bytě popíjel a začal se hádat. Žena navíc kombinovala alkohol se sedativy. „Zřejmě kombinace léků a alkoholu stála za náhlou změnou ženina chování, když svého partnera kousla během rozepře do stehna. Milenci se hádali tak bouřlivě, že sousedé nás přivolali na pomoc. Navíc v domě byl cítit zápach spáleného jídla a měli tak obavu z případného požáru,“ poznamenal Janík.

Než hlídka dorazila na místo, muž už svou partnerku z bytu vyhodil. Strážníci tak začali zjišťovat zdroj zápachu spáleného jídla. Pocházel z bytu mužovy matky, která bydlí ve stejném domě. Ta zaslechla hádku a běžela k synovi zjistit, co se děje. Zapomněla ale, že na sporáku smažila palačinky, které už byly připálené.

„Strážníci se ještě vydali pro jistotu hledat mužovu přítelkyni. Měli obavy o její zdraví, když věděli, že zapíjela sedativa alkoholem. Našli ji kousek od místa bydliště. Nadýchala více než 1,5 promile. Své chování ale kontrolovala, komunikovala, byla orientovaná a popírala jakékoliv zdravotní obtíže,“ dodal Janík.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x