Obyvatelé Zlínského kraje mohou nominovat nejlepší sportovce

ZLÍN - Obyvatelé Zlínského kraje mohou svými nominacemi ovlivnit, kdo letos získá čestný titul Sportovec Zlínského kraje. Serveru Zlin.cz to řekla mluvčí Zlínského kraje Gabriela Dvorníková.

Zlínský kraj ocení úspěšné sportovce, trenéry a sportovní kolektivy již pojedenácté. Cenu si vítězové převezmou v dubnu v Kongresovém centru Otrokovické Besedy. Kandidáty může nominovat každý, kdo zašle svůj návrh na krajský odbor školství, mládeže a sportu nejpozději do 11. března.

„Podpora aktivit v oblasti tělovýchovy a sportu patří dlouhodobě mezi priority Zlínského kraje. Ocenění vynikajících sportovců je jednou z forem, jak na skvělé sportovce z našeho regionu upozornit a vyzdvihnout jejich kvality a výsledky dosažené v roce 2012. Cena Sportovec Zlínského kraje je rozdělena do několika kategorií, mezi něž patří také handicapovaní sportovci, trenéři, Cena fair Play, Cena hejtmana či Cena občanů,“ upřesnil krajský radní Petr Navrátil (ČSSD), zodpovědný za resort školství, mládeže a sportu.

Při výběru adeptů budou kromě samotných výkonů podávaných na závodních tratích zohledněny také zásluhy jednotlivých kandidátů na celkové reprezentaci Zlínského kraje.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x