Berani v Brně za tři body. Na vedoucí Plzeň už ztrácejí jen dva.

Plzeň? Krize. Brno? Totální krize. A do toho Zlín. Vyrovnané výkony, pravidelný příděl bodů. Kdo se pak může divit, že hokejisté PSG Zlín jedním očkem mrkají, jaké by to mohlo být, kdyby získali Prezidentský pohár, tedy trofej, která se uděluje nejlepšímu týmu dlouhodobé části Tipsport extraligy po 52 kolech. Do konce základní části zbývá osm kol.

Zlíňané si tentokrát suverénně poradili s tápajícím Brnem na jeho ledě 3:1. Celý zápas měli pod kontrolou, na úvod přečkali přesilovku domácích o dva muže a pak už střílel první gól Okál. Domácí se zmohli na vyrovnání Jakubem Svobodou, ale pak už led jasně opanovali hosté ze Zlína. Brankami Čecha a Veselého nezvykle snadno po discipinovaném výkonu dokráčeli k dalším třem bodům. Současná forma dosud vedoucí Plzně, která jde od neúspěchu k neúspěchu, dává naději, což ale neznamená, že by se někdo ve Zlíně k zisku dílčí trofeje upíral víc, než je třeba.

Každopádně je další výhra na ledě soupeře dobrou pozvánkou na páteční zápas proti Liberci, který tentokrát smetl právě vedoucí Plzeň.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x