SJÍZDNOST SILNIC: Silnice v kraji jsou s opatrností sjízdné

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v úterý většinou sjízdné se zvýšenou opatrností. Vyplývá to z informací jednotlivých Správ a údržeb silnic.

Na Valašsku jsou na jedničkových silnicích zbytky rozbředlého sněhu po chemickém ošetření a cesty jsou sjízdné se zvýšenou opatrností.Na komunikacích nižší třídy je ve vyšších polohách zajetá vrstva sněhu do 15 centimetrů. Silničáři pluhují a provádějí posyp. Je zataženo a rtuť teploměru klesla na minus čtyři až minus jeden stupeň Celsia.

Na Zlínsku jsou vozovky I. třídy holé, vlhké a sjízdné se zvýšenou opatrností. Na komunikacích nižší třídy je ujetá vrstva sněhu krytá posypem, řidiči musejí být opatrní. Navíc je mlhavo, což zhoršuje dohlednost. Obloha je polojasná s teplotami od minus tří do minus dvou stupňů Celsia.

Na Kroměřížsku jsou jedničkové cesty mokré po chemickém ošetření a sjízdné se zvýšenou opatrností. Na silnicích nižší třídy je ujetá vrstva sněhu krytá posypem a na místě je obezřetnost. Je oblačno a teploty se pohybují od minus čtyř do minus tří stupňů Celsia.

Na Uherskohradišťsku jsou vozovky I. třídy mokré po chemickém ošetření a na komunikacích II. a III. třídy je rozbředlý sníh, vše je sjízdné se zvýšenou opatrností. Je zataženo a teploty se drží mezi minus třemi až minus jedním stupněm Celsia.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x