Obyvatelé Otrokovic mohou nominovat nejlepší učitele i volnočasové pracovníky

OTROKOVICE - Obyvatelé Otrokovic mohou i v letošním roce nominovat nejlepší učitele či volnočasové pracovníky. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí otrokovické radnice Lenka Krupková.

Pedagogické pracovníky mateřských i základních škol a školských zařízení oceňuje město už pátým rokem. Od loňska oceňuje také pracovníky volnočasových aktivit, kteří se dlouhodobě věnují výchově dětí a mládeže mimo rodinu a mimo vyučování.

„Ocenění je určeno těm, kteří za svou dosavadní úspěšnou a uznávanou práci s dětmi a mládeží, profesionální a lidské kvality zasluhují veřejné ocenění a poděkování. Pracovníci, kteří se o děti starají buď v době vyučování, nebo v čase volna, často suplují roli rodičů, kteří jsou mnohdy pracovně velmi vytíženi. Zastávají tak významnou roli při formování jejich osobnosti, zájmů a mravních hodnot,“ konstatoval starosta města Otrokovice Jaroslav Budek (ČSSD) s tím, že návrhy na ocenění může zasílat pedagogická i nepedagogická veřejnost. Ocenený kandidát pak získá pamětní list, plaketu a finanční dar.

Návrhy mohou lidé zasílat do středy 22. února adresu Městského úřadu Otrokovice, odbor školství a kultury.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x