Do Zlína míří Bílí tygři. Berani můžou do čela tabulky

ZLÍN - Koupíte dva lístky a dostanete třetí zadarmo. A ještě se můžete dostat přímo na střídačku během utkání. Projekt jedna víra, jeden tým, jeden cíl pokračuje dalším pohlazením pro diváky. Ale hlavně duelem s neoblíbeným soupeřem, Bílými tygry Liberec. Severočeši nemají daleko k velkému propadáku, účasti v play out, přesto ale mají bilanci s Berany téměř dokonalou.

Zlínští ve třech duelech získali jediný bod a tak mají co napravovat. Výhra za tři body by je dokonce mohla katapultovat až na samé čelo tabulky. „Takhle to nikdo nebere, cíle jsou jinde, dobře se připravit na play off, které bude rozhodovat o celé sezóně,“ tvrdí zkušený útočník Ondřej Veselý, který bude zřejmě v pátečním zápase postrádat parťáka Čajánka. Do kabiny druhého týmu extraligy pronikly viry a bacily, marodka je poměrně široká, jasno o sestavě bude mít trenér Vlach až po dopoledním rozbruslení.

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’14097′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’40‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14097‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Na led by se měl podruhé v krátké době vrátit útočník Honejsek, před pár týdny čerstvý reprezentant, teď se podobné pocty dostalo obránci Petru Zámorskému, který odletí reprezentovat na Švédské hokejové hry. „Měl jsem sice nějaké předběžné zprávy od svého agenta, ale nominaci jsem uvěřil, až když jsem ji našel při obědě na internetu. Moc se těším,“ říká dvacetiletý mladík, pro něhož to ale nebude úplná premiéra, atmosféru okusil už koncem loňské sezóny v duelech proti Slovensku a Německu. Ani Zámorskému se nevyhnuly zdravotní problémy, o víkendu už by ale měl být plně fit.

Dnes se začíná od půl šesté na Zimním stadionu Luďka Čajky, v neděli hrají hokejisté PSG s dalším týmem spodních pater tabulky, zamíří do Chomutova. Ani to ale zdaleka nebude žádná pohodovka. Poté následuje v čase masopustu hokejový reprepůst, ve středu 13.února jej v Tipsport extralize utne duel s pražskou Spartou na domácím ledě. A soutěž pak už pojede včetně play-off nerušeně k rozuzlení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x