Berani zavřeli Bílým tygrům z Liberce v závěru klec. Vyhráli 6:3

Liberečtí Bílí tygři zažívají zlé časy. Akutně jim hrozí boje o udržení v extralize. Zlínští Berani jim prakticky vystavili vstupenku do play out. V závěru si se šelmami pohráli a zdolali je 6:3.

Úvod utkání 45.kola Tipsport extraligy ovšem vypadal pro domácí docela nepěkně. Za třináct vteřin hosté vedli po posvěcení videorozhodčího Nedvědvou trefou. Balaštík za chvíli srovnal, ale Filippi zase poslal do vedení hosty, běžela teprve 7.minuta utkání…

Hostující Štich ale svému týmu moc nepomohl, jako hlavní strůjce bitky v závěru první části šel dostal pětiminutový trest a do konce zápasu. Mladý zlínský reprezentant Zámorský si své dvě přesilovkové gólové rány rozdělil na konec první a na úvod druhé třetiny. Tygři ale nic nevzdávali, byli dále nebezpeční a chvíli před koncem druhé třetiny znovu srovnal Pospíšil.

Zlínu ovšem dokonale vyšla poslední část hry, dvakrát Balaštík ( ten už má na střeleckém kontě 22 gólů) a pak ještě Leška připravili obecenstvu veselý nástup do prvního únorového víkendu. PSG zvítězilo 6:3, drží s dvoubodovým odstupem za vedoucí Plzní nadále druhou příčku, před reprezentační přestávkou mohou Zlíňané bodovat i v Chomutově, kde se bude hrát v neděli, pak následuje reprezentační pauza.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x