Ouha. Z Chomutova bez bodu. A se zraněným brankářem Horčičkou

Z dalekého Chomutova se hokejistům PSG Zlín nejelo lehce. Na ledě posledního týmu extraligy prohráli 1:3. Nedlouho před koncem musel navíc z ledu brankář Luboš Horčička, rozsah jeho zranění upřesní lékaři později.

Chomutovší před reprezentační přestávkou šlapou a třebaže je hosté ze Zlína jasně přestříleli, byli to oni, kdo mohl vyúčovat na téma střelecká produktivita a efektivita. Hned v úvodu měl šanci Honejsek, pak v 10. minutě ještě větší Balaštík, ale první třetina skončila bez branek. Poté v nástupu do druhé části mohl skórovat zlínský Čech, ale v neděli výborný brankář Hanuljak mu efektním zákrokem tutovku odebral.

Za chvíli pak otevřeli nedělní gólový účet domácí, David Hruška našel mezírku v horním rohu Horčičkovy branky. Berani se ale otřepali hodně rychle a po Leškově klasické výzvě srovnal Balaštík. Málokdy vídanou situaci ale ještě do přestávky využili domácí, dostali se do přečíslení čtyři na jednoho a pro Káňu byl gól povinností.

Ve třetí části hosté mačkali domácí jako citrón, ne a ne ale překonat výborného domácího brankáře. A k dovršení vší smůly, ve chvíli, kdy seděl na trestné lavici Hamrlík, se po dorážce Divíškovy střely trefil v utkání podruhé Hruška.

Za chviličku se pak zranil brankář Horčička, nahradil ho Sedláček, ale skóre se už neměnilo.

Do konce základní části chybí šest utkání, PSG drží i nadále výbornou druhou příčku, první Plzeň se ale odpoutala na pětibodový rozdíl, sfoukla totiž v pražských Holešovicích nevídanou sérii výher tamní Sparty.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x