TV Slovácko, šťastná třináctka!

Začátek roku se často i ve firmách nese ve znamení těch nejrůznějších předsevzetí a plánů. Někdy mají přísně ekonomická hlediska, jindy souvisí třeba se změnou výrobního programu, technologie nebo portfolia zákazníků. V případě TV Slovácko se začátek roku 2013 nese především ve znamení zásadního rozšíření naší dostupnosti pro vás, naše diváky. 

Po mnohaletém úsilí se nám hned na začátku ledna podařilo podepsat smlouvu s největším kabelovým operátorem v České republice, společností UPC. Výsledkem našeho ujednání je to, že od pátku 1. února je v nejnižší digitální programové nabídce ve Zlínském i Jihomoravském kraji samostatný kanál s nonstop programem TV Slovácko. Všichni, kteří sledujete televizi prostřednictvím tohoto kabelového operátora, byste náš program měli automaticky objevit v nabídce programů svého set top boxu.

Jen o týden později jsme zaznamenali další smluvní „úspěch“. Od 10. ledna jsme výhradní dodavatelé zpravodajského pořadu ve vysílání nové stanice TV Pohoda. Denně od 18.00 do 18.15 (a pak v dalších 4 reprízách) se mohou diváci ve Zlínském a Jihomoravském kraji podívat, jaké nové reportáže naše štáby zaznamenaly.

A jen pro pořádek doplňuji, že stále pokračuje a rozvíjí se naše spolupráce se satelitní programem RT.CZ (ASTRA 3B, 23,5°E, frekvence 12.1680 GHz), který se věnuje výhradně regionálnímu zpravodajství. Novinkou v naší spolupráci je jen to, že od 1. února jsme i tady stanovili premiérový čas denních zpráv TV Slovácko na 18.00 hod.

A co vyplývá z těchto zdánlivě nezáživných informací pro vás, naše diváky? Ať už ke sledování televize používáte kabel, satelit nebo digitální příjem „ze vzduchu“, všude můžete sledovat i regionální zprávy TV Slovácko. Ve Zlínském a Jihomoravském kraji máme od 1. února téměř 100% pokrytí. Tak nebuďte líní a najděte si zprávy ze svého města ve své televizi! Aktuálně jsme totiž jedinou televizí, která na Slovácku vyrábí a vysílá pravidelné regionální zpravodajství. A kdybyste přeci jen měli dojem, že na přesné časy v televizních programech nemáte štěstí, podívejte se na naše zprávy ONLINE na adrese www.tvslovacko.cz nebo si výběr některých reportáží prohlédněte na našem FB profilu. 

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x