I řidiči dostávají vysvědčení. A jedničkami se jen hemží

Kdoví, jaké známky dostával coby dítě školou lapené řidič autobusu pan Alois Milko, který dnes jezdí v barvách luhačovické provozovny ČSAD Vsetín? Každopádně se ve věku dospělém, kdy už se podobnými věcmi jako je vysvědčení ve vlastním případě nezabývá, mohl vrátit do školních let. A to díky prvňáčkům, které školním spojem vozí den co den mezi Dolní a Horní Lhotou na Zlínsku do školy a zase z ní.

Zajímavý nápad realizovali kluci a děvčata ze Sdružení Dolnolhotských prvňáčků jistě za vydatné pomoci paní učitelky. Jde už o loňské vysvědčení, což vůbec nic nemění na tom, že jde o zajímavost a raritu. Na světlo světa ji teď znovu vytáhl ředitel osobní dopravy ČSAD Vsetín Oldřich Holubář.

Zrovna dělám rozbor reklamací a pochval za loňský rok a narazil jsem na jednu kuriozitu, není to milé,“ ptá se ředitel Holubář, když vytahuje vysvědčení. Odpověď na řečnickou otázku je jasná, je to velmi milé i neovbyklé.

A jaké předměty pan Milko vlastně v loňském roce měl? Jízda autobusem, ochota, a dochvilnost, v obou pololetích vždy výborná.

Podepsána 1. třída Základní školy v Dolní Lhotě. . Denča, Martin, Petra, Tomášek, Adélka, Lenka a Beátka.

Zda se bude vysvědčení udělovat i letos zatím jasné není, každopádně takové ocenění práce určitě potěší.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x