Fanoušci vsetínského hokeje ukazovali na rivaly holé zadky, mohou za to jít do vězení

VSETÍN - Až dva roky ve vězení mohou strávit dva fanoušci vsetínského hokeje, kteří v opilosti ukazovali holé zadky na své fanouškovské rivaly z Přerova. Serveru Zlin.cz to oznámila policejní mluvčí Lenka Javorková.

Jedním z fanoušků je mladý muž ze Vsetína (22) a druhým je o tři roky starší muž z Nového Hrozenkova. Starší z nich už byl v minulosti za výtržnictví při hokejových utkáních vyšetřován.

Své zadnice vystrčili směrem na tribunu, kde seděli fanoušci z Přerova, na jednom lednovém utkání. Dne 12. ledna se na vsetínském stadionu uskutečnilo hokejové utkání mezi celky HC Vsetín a HC Zubr Přerov a bezprostředně po zápase vniklo několik fanoušků na ledovou plochu.

„Mezi nimi byli i dva mladí muži, kteří se snažili ještě před odchodem diváků vyprovokovat střet s fanoušky hostí. Když se jim jejich záměr nezdařil, stáhli si oba kalhoty a spodní prádlo a vystrčili na své rivaly holé zadky. Oba pánové byli v poměrně podnapilém stavu,“ konstatovala Javorková.

Za výtržnictví trestní zákon ukládá až dvouletý trest odnětí svobody a dále mohou výtržníci dostat na nějakou dobu zákaz vstupu na sportovní utkání.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x