PLESOVÁ SEZONA: V kraji se uskuteční i plesy pro děti či medvědy

ZLÍNSKÝ KRAJ - Sezona plesů bude ve Zlínském kraji pokračovat i v sobotu 9. února a na své si tentokrát mimo jiné přijdou děti či medvědi. Serveru Zlin.cz to oznámil Zdeněk Urbanovský z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Pro děti a jejich rodiče je určený Duhový bál, navštívit jej bude možné v Interhotelu Moskva Zlín, kde potrvá od 15 do 18 hodin. V rámci zábavného programu dojde na soutěže, dětskou diskotéku, taneční vystoupení a pohádkové divadelní představení. Vstupné pro dítě stojí 50 korun, pro dospělé 80 korun.

Lidečko na Vsetínsku ožije v sobotu 5. farním plesem, uskuteční se od 19 hodin v místním kulturním domě. Vyhrávat bude Malá Polančanka. Cena vstupenky je 120 korun, její součástí je bonus pro ženy i muže.

Maškarní fašankový ples připravují na sobotu ve Slavičíně, začne v 19.30 hodin. Účastníci této tradiční akce zažijí pochovávání basy, k tanci jim zahraje Clera. Kdo přijde v masce, bude mít vstup zdarma, ostatní zaplatí 80 korun.

V Lukově zažijí vyhlášený už 42. Valašský bál, hostit jej budou od 19.30 hodin prostory víceúčelové budovy Podhoran. Předtančení bude v režii Souboru písní a tanců Vlčnovjan s cimbálovou muzikou Čardáš. K tanci bude hrát i cimbálová muzika Kašava, připravená je tombola, taneční hra Adam, pochovávání basy a valašské speciality.

Na Medvědí zábavu se v sobotu chystá Podhradní Lhota na Kroměřížsku, navštívit ji bude možné od 20 hodin v kulturním domě. „Všem medvědům, medvědicím a medvědím převlekům vstup povolen, vzkazují organizátoři,“ podotkl Urbanovský. Vstupné na akci je 50 korun.

Další přehled plesů najdete ve speciální rubrice serveru Zlin.cz

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x