18. ročník Press cupu. Zlínský magistrát obhájil titul

Na zlínské radnici může být veselo. Fotbalový tým Magistrátu města Zlína totiž obhájil prvenství na v pořadí už 18. ročníku Press cupu v malé kopané. Ten se i letos hrál ve zlínské Sportovní hale Euronics pod záštitou hejtmana Zlínského kraje MVDr. Stanislava Mišáka.

Ve finálovém duelu zdolali zástupci zlínské radnice nováčka turnaje společnost Partners 1:0. Třetí skončili fotbalisté Hasičského záchranného sboru Zínského kraje.

Turnaje, který má v kraji nejdelší tradici a pořádá jej zlínská krajská organizace Syndikátu novinářů ČR, respektive její Press centrum, se tentokrát zúčastnilo osm týmů.

Mezi jinými i v pořadí čtvrtý tým Filharmonie Bohuslava Martinů, její ředitel Josef Němý obrdržel Cenu hejtmana  fair play. Stal se totiž střelcem kuriozního vlastního gólu, který symapticky připsal na rozdíl od rozhodnutí rozhodčích na sebe. 

Pátý pak skončil pořádající Syndikát novinářů, šestý Pragokoncert, sedmý tým radnice Valašské Klobouky, pořadí uzavíral Pivovar Černá hora.

Nejsympatičtějším hráčem, lépe řečeno hráčkou, byla Bohumila Šudřichová z vítězného týmu zlínské radnice, jediná aktivní ženská hráčka turnaje.

Nejlepším střelcem byl Jakub Kohoutek z celku Partners, který pokořil brankáře soupeřů hned šestkrát, nejlepším hráčem turnaje pak Daniel Lysák z Magistátu města Zlína, nejlepším brankářem jeho klubový kolega Zdeněk Jokl.

Ceny pro nejlepší předali krajská syndička SN ČR Jana Bubeníková a náměstek zlínského primátora Aleš Dufek.

Nejsympatičtější  divačkou byla vyhlášena tříletá Kristýnka Hečová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x