Na Kroměřížsku hořel dům, při cestě k požáru hasiči havarovali

POČENICE - Celou noc trvalo hašení požáru rodinného domu v části obce Počenice - Tetětice na Kroměřížsku. Při cestě k zásahu navíc hasiči havarovali, serveru Zlin.cz to uvedl mluvčí krajských hasičů Libor Netopil.

Požár v domě vypukl v pátek po půl jedné ráno a příjezd hasičských jednotek komplikovaly zledovatělé a zasněžené silnice. Na příjezdové komunikaci zapadlo i zásahové vozidlo hasičů z Kroměříže.

„V jednopodlažním domě hořela asi třetina vnitřních prostor a celá střešní konstrukce. Hasiči chtěli doplňovat vodu z místního hydrantu, ten ale nefungoval, a tak hasiči využívali hydrant z jiné části obce. Pod kontrolu jsme dostali plameny krátce před půl třetí ráno, zásah hasičů však trval až do páté hodiny ranní,“ poznamenal Netopil.

Od ranních hodin zůstává na místě jen jednotka dobrovolných hasičů z Morkovic – Slížan, která požářiště kontroluje. Zapadnutá zásahová auta pak přijel vyprostit automobilní jeřáb otrokovických hasičů.

Proč začalo hořet a jaká vznikla škoda, vyšetřovatel teprve zjišťuje.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’14457′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚651‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14457‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x