PLESOVÁ SEZONA: Na ples mohou vyrazit vinaři, dárci krve i podnikatelé

ZLÍNSKÝ KRAJ - Ve Zlínském kraji vrcholí sezona plesů, v sobotu si na své přijdou například vinaři, dárci krve či podnikatelé. Serveru Zlin.cz to uvedla Vladimíra Horáčková z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Například ve sportovní hale v Hluku se uskuteční 5. Vinařský ples. K poslechu a tanci budou hrát Kumpánovi muzikanti, Mistříňanka, CM Strýci a CM Stanislava Gabriela. K degustaci bude připraveno minimálně 70 vzorků vína. Součástí programu je také bohatá tombola. Začátek je v 19.30 hodin.

Lázně Kostelec u Zlína zažijí XIX. Lázeňský ples. V programu vystoupí skupina Stram, DJ Anders, Cimbálová muzika Máj, taneční skupina Fortuna Zlín a tanečnice orientální školy Delila. „O půlnoci bude připraveno slosování o ceny. Začátek plesu je ve 20 hodin,“ podotkla Horáčková.

Na své si přijdou i děti. Speciálně pro ně je v sobotu připraven Dětský krojový ples ve Vlčnově. Začátek je v 15 hodin.

Zlínský Interhotel Moskva zase bude hostit šestý ročník reprezentačního plesu podnikatelů Zlínska. Začne ve 20 hodin a vstupné odpovídá cílové skupině – 1 200 korun. Akci budou moderovat herci Markéta Hrubešová a Jan Čenský. Během večera vystoupí zpěvačka Dasha, Martin Chodúr, kapela Top Band, Velký pražský orchestr Jana Smolíka, zpěvačka Kristýna Daňhelová, Marathon band, mexická skupina Exuelas či dixilend Jazzzubs. Součástí plesu bude také tombola, výtěžek z ní bude věnován občanskému sdružení Za sklem, které se stará o autisty.

Plesat se bude i v sále Psychiatrické léčebny v Kroměříži, kde se koná tradiční ples dárců krve z Kroměřížska. Vstupné na ples stojí 150 korun a akci odstartuje předtančení tanečního klubu KST Swing, k tanci a poslechu zahraje hudební skupina Classic. Ples začne ve 20 hodin.

Na řadě míst se uskuteční i různé myslivecké plesy, vyrazit na ně mohou lidé například do Liptálu, Nedakonic či Chvalčova. Sportovci pořádají v sobotu plesy v Uherském Brodě nebo ve Zlechově a hasiči pak pořádají ples ve Slavkově pod Hostýnem..

Další přehled plesů najdete ve speciální rubrice serveru Zlin.cz

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x